Industri nyheder

Indbygget walk in closet maker: hvordan man laver et indbygget walk in closet

2021-05-26

Det indbyggede walk in closet er meget nyttigt for os. Det indbyggede walk in closet har mange fordele i forhold til det traditionelle. Det sparer plads og er meget smukt. Så mange mennesker har bygget indbyggede walk in closets i deres eget hjem, men mange mennesker laver indbyggede walk in closets. Da jeg stødte på en masse problemer, vidste jeg ikke engang, hvordan jeg skulle løse nogle problemer. Lad mig introducere, hvordan man laver et indbygget walk in closet.


Indbygget walk in closet skydedør


Soveværelset indbygget walk in closet er faktisk et skab indlejret i væggen, som kan bruges som et klædeskab til opbevaring af tøj, eller et skab, som kan sættes i køkkenet.


Den største fordel ved det indbyggede walk in closet er, at det sparer plads. Designet indlejret i væggen sparer meget plads og forbedrer rummets anvendelighed; og fra udseendet føles skabet meget lille og tyndt, uden at det føles tungt og smukt. indbyggede walk in closet-døre er for det meste skydedøre, hvilket sparer plads til at åbne døren, hvilket er særligt velegnet til mindre soveværelser. Så soveværelse indbygget walk in closet blev populært.


Fremstilling til overskab


Brugen af ​​skydedøre i soveværelset med indbygget walk in closet gør ikke kun vores betjening meget enkel, nem at betjene, energibesparende og miljøbeskyttelse. Nogle indbyggede soveværelser er også udstyret med elastisk strækudstyr, som kan opgraderes vilkårligt, kortfattet og praktisk, hvilket afspejler de originale designideer. Derfor, i den væghængte garderobe, hvor er skuffer, skillevægge og tøj, vil de Du arrangere alt, selv håndklæder, sokker og slips. Nogle overskabe er også udstyret med buksereoler på hjul, som pænt kan hænge et dusin par bukser op, holde ventilationen, ikke rynker, klare med et blik og lette at få adgang til.


Soveværelse indbygget walk in closet skydedør


For et rum med en forsænket væg i strukturen (eller et rum, hvor hele væggen bruges som et indbygget walk in closet), skal der installeres en kombineret skillevæg i den forsænkede væg og derefter et sæt indbygget walk in closet. låger kan monteres for at blive et smukt og holdbart overskab. Væggen i skabet kan males direkte med vægmaling eller klæbes med tapet.


Størrelsen på sporkassen på skydedøren til soveværelsets overskab skal være 12 cm høj og 9 cm bred. Ligesom en gardinkasse er der installeret et spor i sporkassen, og skydedøren kan ophænges på skinnen.


Skydedørs bredde


Guldstørrelsen på en normal dør er cirka 80 cm x 200 cm. Under denne struktur er døren relativt stabil. Hvis der er en højde højere end 200 cm, eller endda højere, er det bedst at indsnævre dørens bredde eller lave flere skydedøre under forudsætning af, at området forbliver det samme, for at opretholde dørens stabilitet og sikkerhed.


Faktisk støder mange mennesker altid på et problem, når de køber eller tilpasser garderobeskabe på markedet. Størrelsen på den garderobe, de køber, er ikke den samme som størrelsen på rummet. Når du designer et soveværelse med indbygget walk in closet, kan soveværelset indbygget walk in closet udstyres med en indbygget walk in closet dør alt efter rummets stil. Hvis du ikke ved noget, så tag et kig på viden om indbygget walk in closet-fremstilling ovenfor.

Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept