Industri nyheder

Otte detaljer gør dit køkken "ungt" for evigt

2021-07-09
Nogle forbrugere klager over, at deres køkken er forældet, og køkkenets stil er ikke længere populær. Hvis du gerne vil renovere køkkenstilen, men ikke vil slå til, skal vi faktisk kun vælge nogle populære køkkentilbehør, som kan genoprette de populære elementer i køkkenet før i tiden. Detaljer kan også afspejle mode, hvilket gør dit køkken altid ungt.

1. Undgå at støde døren op
Vægskabet er designet som en opadgående dør og understøttes af kraftige cylindre for effektivt at undgå frontale hændelser.

2. Ekstra stor krydderikurv
Små krydderiskabe føles ofte som om de ikke er nok. Krydderikurven på størrelse med en låge har en fantastisk kapacitet. Selv skærebrættet kan sættes i og placeres på siden af ​​ovnen. Flasker med krydderi kan placeres diagonalt, hvilket gør det nemmere og hurtigere at komme til.

3. Skjult riskasse
Masseris lægges i en lang riskasse, som er praktisk til opbevaring og har den funktion at tage ris kvantitativt.

4. Skuffeskilleramme
Lagertankopdeleren bruges i skuffen, som ikke kun kan rumme 6 lagertanke og sætte dem på plads, men også har plads nok til at klassificere og placere andre ting.

5. Op og ned glas skydedøre
Mellemskabet anvender øvre og nedre glasskydedøre, så køkkentingene frit kan opbevares og opbevares. Smukke genstande kan vises, og andre ting er blokeret af glas for at forhindre støv.

6. Konkav skuffetrækkurv
Skabet under vasken har meget plads, men udnyttelsesgraden af ​​det tomme kammer er ofte ikke høj, fordi der er rør, er det ikke praktisk at sætte hylderne. Hvis du vil stable tingene på en ordentlig måde, skal du bruge denne form for konkave skuffer til at trække kurven. Med rør gør de store skuffer det nemmere at hente ting frem.

7. Træk kurven på fire sider
Bruger du en hylde inde i dørpanelet, skal de inderste ting ofte være taljede for at kunne nå. Denne form for trækkurv med alle fire sider strakt ud, du kan nemt få genstandene indenfor, og designet er mere brugervenligt.

8. Bordplade funktionsboks
På bordpladen er indlagt en tværgående funktionsboks, som kan opbevare alle former for madlavningsværktøj på en integreret måde. Knivene er placeret sikkert og ordentligt, pæne og smukke, og kan tages efter behag.


moderne køkkenskabslåger
skabslågefronter
køkken skabslåger sælges
specialtilpassede skabslåger
køkkenskabe til salg


Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept