Industri nyheder

Skabsbordplader med høj miljøbeskyttelsesfaktor PK, kunststen og rustfrit stål vinder begge førstepræmier

2021-09-10

Den skabsstruktur, der har den tætteste kontakt med vores importerede fødevarer, er bordpladen. Bordpladernes holdbarhed og antibakterielle egenskaber påvirker direkte vores daglige køkkenliv, og flere og flere forbrugere begynder at være opmærksomme på bordpladernes miljøbeskyttelse og hygiejne. Så hvilken slags bordplade er mere miljøvenlig? Lad os omhyggeligt sammenligne dem.

Naturlig marmor naturlig tekstur men revnedefekter


Tilbøjelig til at revne. Naturlig marmor har en række smukke teksturer, men dens naturlige mikrorevner vil opstå efter lang tids brug.


Det er svært at tørre revnerne af under den daglige rengøring. Det er uundgåeligt, at nogle rester permanent bliver fyldt i revnerne med aftørringen af ​​kluden og bliver en yngleplads for bakterier.


Ikke-ignorerbar stråling Natursten vil have en vis grad af stråling, som kan skade menneskers sundhed.


Miljøbeskyttelsesindeks★


Granit Naturmateriale med gode antibakterielle egenskaber


Høj tæthed svækker den skjulte bekymring for at skjule snavs. Som et traditionelt skabsbordplademateriale har granit høj densitet, høj hårdhed og slidstærk overflade, hvilket reducerer muligheden for at skjule snavs til en vis grad.


En god antibakteriel præstationstest viste, at blandt alle de materialer, der kan bruges til køkkenbordplader, har granit en bedre antibakteriel regenereringsevne.


Naturmaterialers begrænsninger Naturstens længde er normalt ikke lang, så hvis du vil lave en hel bordplade i fuld længde, skal der være sømme, og disse sømme er også nemme at skjule snavs.


Hvis du holder meget af naturlige materialer, er granit med stærk antibakteriel evne et ideelt valg, men du skal være særlig opmærksom på bygningsarbejdernes samlinger.

Miljøbeskyttelsesindeks ★★★


Rustfrit stål har de bedste antibakterielle egenskaber


God antibakteriel præstationstest viser, at rustfrit stål rangerer først i antibakteriel regenereringsevne blandt alle materialer, der i øjeblikket er tilgængelige til køkkenbordplader.


Bordpladen i rustfrit stål, der er let at skade, er avantgarde, og den er skinnende og ikke snavset. Men når bordpladen er ridset af et skarpt værktøj, vil den efterlade uoprettelige mærker. Disse fine ridser kan nemt skjule snavsede ting. Du skal være særlig opmærksom på overfladen af ​​den.


Miljøbeskyttelsesindeks★★★★


Brandsikker plade Sektionsfugen er ikke godt brobygget


For det meste lavpris MDF Materialerne, der bruges til fremstilling af brandsikre plader i Kina, er for det meste lavpris MDF, som ikke kan give effektive garantier med hensyn til ydeevne og miljøbeskyttelse.


Sømløs splejsning er vanskelig. Brandplade har samme længdebegrænsning som natursten, og det er svært at samle tværsnittet. Uanset om det er limet med silicagel eller tætnet med metalstrimler, er det umuligt at opnå en perfekt sømløs splejsning. Disse huller er naturligvis et "arnested" for bakteriel forurening.

Miljøbeskyttelsesindeks ★★



Kunstig sten økonomisk og miljøvenlig bordplade


Teksturen og farven på den kunstige sten med en følelse af stenmateriale, men ikke-stråling, er rig, hvilket kan sammenlignes med sten, men den har ingen stråling og er lettere at rengøre. Det er en ideel erstatning for naturlig marmor.


Ægte sømløs splejsning anvender unik bindings- og poleringsteknologi, kunstige stenbordplader kan splejses problemfrit, og der er ikke plads til snavs og bakterier.


Miljøbeskyttelsesindeks★★★★★


(Klik på linket nedenfor for at vide mere)

overkommelige køkkener sydney

DIY køkken nz

fladpakke køkkentilbygning

fladpakke køkkenskabe online

flatpack samling


Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept