Industri nyheder

Køkkenskabsmaterialer skal bruges på denne måde, der er mange fordele

2021-12-08

For nylig mødte jeg en nabo i samfundet på vej hjem. Jeg snakkede meget undervejs. Jeg erfarede også, at han skal til at renovere huset. Nu ligger problemet i køkkenet.


De ældre derhjemme fortalte, at skabene alle er lavet af kvartssten. Han tog sig også tid to gå til markedet for at se. Mange skabsbordplader er lavet af kvartssten.


Men kabinettet bruger den fugttætte plade i brættet, så jeg er meget viklet ind nu, jeg kender ikke forskellen på de to.

Køkken skab plader


Kernen i et køkken er formentlig skabene. Skabene er sammensat af skabe, låger og bordplader. Kvaliteten af ​​skabene er lig med dagligdagen i køkkenet. Derfor bør valget af materialer i denne henseende ikke være sjusket. Lad os sammenligne fordele og ulemper ved de to.


Bordplade i kvartssten


For det første, fra kvartsstens perspektiv, er grunden til, at det kan blive et dekorativt materiale til bygningsinteriør, på grund af dets egne fordele: for det første har det ingen forurening, og så er det ikke-giftigt og ikke-strålingsfrit, ikke let gennemtrængende pletter, og har høj hårdhed.


Så vil der ikke være mulighed for let at blive ridset, det vil ikke falme eller skifte farve, selvom det er brugt i lang tid, vil det ikke vise et gammelt udseende. En anden vigtig pointe er, at den er særlig modstandsdygtig over for høje temperaturer! På denne måde er der ingen grund til at bekymre sig om faren for at blive forbrændt på grund af høj temperatur;


Skab


Men på grund af den høje hårdhed er det sværere at reparere, når først der er revner. Desuden er der ikke mange valgmuligheder for formen på kvartssten. Det er relativt enkelt, og prisen er højere end for kunststen;


Køkken skab plader


Efter at have læst stenen, lad os tage et kig på fordele og ulemper ved brættet. Den fugttætte plade skal tilføje en vis andel af fugttætte partikler til grundmaterialet under den indledende produktionsproces, så det har en stor fordel i fugtsikker ydeevne. Det er miljøvenligt end spånplader og har god vandbestandighed. , Så denne slags brædder er en af ​​de flere brædder, der bruges som skabe i køkkenet.


Bordplade i kvartssten


Hvis du taler om mangler, så undgå ridser fra skarpe genstande under brug. Hvis du rører ved vand, bør du tørre det rent i tide. Selvom det er fugttæt, kan langvarig kontakt med vand også forårsage hævelse eller deformation. Plade, så vær opmærksom på problemet med kantforsegling, når det først falder af, så husk at reparere det for at undgå fugt.


Skab


Ved at kombinere ovenstående er bordpladen absolut det rigtige valg til kvartssten. Hvad angår skabets materiale, er fugtsikker plade også et godt valg. Selvfølgelig er din præference det vigtigste.



(Klik på linket nedenfor for at vide mere)

fladpakke køkkenpriser

køkkenskabe

skræddersyede flade køkkener

køkkener

nye køkkener


Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept