Industri nyheder

Hvad er tipsene til brug af køkkenskabet

2022-06-22

1 Varmt og fugtigt, pas på med skimmelsvamp!

Om sommeren er indendørstemperaturen mellem 25 og 35 grader, og skimmelsvamp er let at dyrke og formere. Vær opmærksom på at holde køkkenet ventileret og tørt. Det er bedst ikke at lade mad og grøntsager stå for længe, ​​og spise færre rester natten over!

 

2 Der er mange insekter om sommeren, pas på kakerlakker!

Redskaberne og køkkenredskaberne i køkkenet om sommeren er meget nemme at blive angrebet af kakerlakker og fluer. Derfor bør redskaber og køkkenredskaber i køkkenet opbevares i et lukket skab og skal vaskes før hver brug.

 


3 At sætte køleskabet er ikke det samme som sikkert!

At lægge mad i køleskabet er ikke alt. Bakterier kan ikke fryses ihjel. Det suspenderer bare reproduktionen, og mange fødevarer vil krydsinficere i køleskabet!

Den korrekte metode er at opbevare rå og kogt mad separat, med kogt mad på det øverste lag og rå mad på det nederste lag. Grøntsager skal vaskes og lægges i plastikposer, før de lægges i. Opbevar ikke mad i mere end en uge.

 

4 Skrub altid vasken

Eksperter siger, at poolens mikrobielle kapacitet er 100.000 gange større end badeværelsets. Forestil dig, hvor farlig poolen er!

Det bør skrubbes hyppigt, og hvis nødvendigt, dybderens to gange om ugen. Fortyndet blegemiddel kan bruges her.

 

5Vedligehold kontakten ofte for at forhindre olie

Fordi køkkenet er et sted med høj temperatur, høj luftfugtighed og høj olierøg, må du ikke ignorere stikkontakten. Det anbefales at bruge en tør klud til vedligeholdelse hver uge, rense spildolie og spildevand og forsøge at bruge en lækagesikker stikkontakt.

 

6 Vær opmærksom på rengøring af gulvfliser

Oliepletter samler sig ofte i revnerne i køkkengulvet. Ved rengøring kan den fortyndede saltsyre dryppes på murstenens revner, og så vil saltsyre afgive mange små bobler.

Efter et par sekunder skal du bruge en børste til forsigtigt at børste langs revnerne i murstenene. Snavset i murstenens revner kan nemt fjernes, og derefter kan gulvet skylles med vand.

 


7 Maden skal opbevares ved lav temperatur

Når maden er tilberedt, er det ofte svært at spise det hele på én gang. Hvis maden skal opbevares i 4 eller 5 timer, skal den opbevares ved lav temperatur (tæt på eller under 10 grader). Derudover bør børnemad ikke opbevares.

 

8 lad grønne planter komme ind i køkkenet

At sætte grønne planter i køkkenet kan afkøle øjnene.

Planter som krysantemum, lykketræ, edderkoppeplanter kan ikke kun rense luften, men har også livlige linjer, lyse farver og er fulde af vitalitet, som kan tilføje en kølig følelse og grøn til køkkenet.



(Klik på linket nedenfor for at vide mere ↓↓↓)

køkkenskabsmærker

træ køkkenskabe priser

design af skabsskabe

sorte køkkenskabe sælges

køkkenskabe og

Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept