Industri nyheder

Hvad er installationsprocessen for køkkenskabe

2022-03-23

1. Installation afgrundlagskab


Først og fremmest monteres gulvskabet. Du ønsker at rengøre gulvet for at sikre, at skabet kan være i niveau med gulvet, eller mellemrummet mellem skabslågerne kan ikke afbalanceres. L-formet underskab strækker sig til begge sider med den rette vinkel som referencepunkt; U-formet underskab strækker sig til begge sider fra to rette vinkler efter at være placeret i rækkefølge i midten. Efter at jordskabet er placeret, skal det nivelleres ved at justere niveauet for at sikre, at skabet er tæt på skabet.


2. Montering af hængende skab

Når installationen af ​​jordskabet er vellykket, skal du installere det hængende skab. Vær opmærksom på højden, når du installerer skabet, hvilket er praktisk til daglig brug. Generelt er afstanden mellem skabet og gulvet 65 cm. Hængende skabsinstallation skal også forbinde skabskroppen for at sikre tætheden af ​​hinanden. For at gøre skabet smukt, er det nødvendigt at justere skabets niveau efter installationen.



3.MonteringKøkkenbordplade

Skabets bordplade er lavet af flere stykker sten. Vær opmærksom på tidspunktet og mængden af ​​lim, når du installerer. Generelt tager det en halv time om sommeren og 1-1,5 time om vinteren. Efter limning, poler og poler overfladen for at gøre den smukkere.


4. Installationshardware

 

Efter at kabinettets hoveddel er installeret, er det installationen af ​​vandhane, hardwarebassin, trækkurv osv. Under installationen af ​​trækkurven skal man være opmærksom på at undgå fald af savsmuld osv.; under installationen af ​​vandbassinet skal der tages hensyn til problemet med vand, der trænger ind; for at forhindre vandudsivning skal der ved tilslutning af rørledning og vandbassin være opmærksom på tætningen.


5. Installation af komfurapparater

Når du installerer emhætten og emhætten, skal du være opmærksom på højden, som er praktisk til daglig madlavning og medtagelse af ting. Generelt er afstanden mellem emhætten og emhætten 75 cm til 80 cm, og husk at justere de to.


6. Juster skabslågen

Efter installationen justeres skabslågen for at sikre, at der ikke er noget unormalt mellemrum. Tjek endelig skabet og gør køkkenet rent.



(Klik på linket nedenfor for at vide mere ↓↓↓)

køkkendesign center

køkken skabslåger priser

gør det selv køkkenskabe

færdiglavede køkkenskuffer

italiensk køkken

Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept