Industri nyheder

Sådan tjekker du kvaliteten af ​​specialtilpassede køkkenskabe

2021-12-06

Kvaliteten af ​​specialtilpassede køkkenskabe kræver, at køberen besøger stedet personligt eller kontrollerer det i hånden. Gennem nogle små skridt og små handlinger vil det kunne ses, om der er et problem med kvaliteten af ​​specialtilpassede køkkenskabe. Lad os tage et kig på metoderne til kvalitetsinspektion af specialtilpassede køkkenskabe.


1. Brugerdefinerede køkkenskabe at købe


Håndværket af specialtilpassede køkkenskabe er hovedsageligt baseret på, om der er en lille skår i åbningsmaterialet, som kan afspejle om åbningssaven er importeret, og hvor god den er; såsom om kantbåndet er tæt limet, og trimningen er glat og rund, hvilket kan afspejle den importerede kantbåndsmaskine, om der er automatisk sporingstrimningsfunktion; såsom om hængselåbningen er glat og flad, hvilket kan afspejle om hængselmaskinen, såsom dørpaneler, skuffeåbning og -lukning er let og glat, hvilket afspejler kvaliteten af ​​hængsler, skinner, såsom pladen Niveauet af planhed , glatheden af ​​bordpladen osv.



2.Hængsel dørhængsel


Det vigtigste for specialtilpassede køkkenskabe er hængslet. Det forbinder ikke kun skabet og dørpanelet nøjagtigt, men bærer også vægten af ​​dørpanelet alene, og det skal bevare ensartetheden af ​​dørarrangementet. Ellers kan den efter et stykke tid læne sig frem og lukke sig og glide af skuldrene. I designet af hele skuffen er det vigtigste tilbehør glideskinnen. På grund af køkkenets specielle miljø vil glideskinnen af ​​lav kvalitet føles godt på kort tid, så den vil have svært ved at skubbe og trække. Kendte mærker af specialfremstillede køkkenskabsproducenter bruger generelt glideskinner af bedre kvalitet.


3.Tjek tæthed


Kantbåndsprocessen for specialtilpassede køkkenskabe er meget vigtig. Det er nødvendigt at bruge importerede kantbåndmaskiner og samarbejde med importerede smelteklæbemidler for at spille en rolle i tætningen af ​​pladerne. Xiao Bian minder dig om, at den korrekte metode til kantbånd på sidepanelet er at forsegle alle sider af sidepanelet, tykkelsen på mere end 1 mm er bedre.


4. se materialer


Prisstrukturen for brugerdefinerede køkkenskabe er mere kompliceret. Materialerne, bordpladerne og hardwaren i skabene er forskellige, og prisforskellen er også stor. Derfor er det nødvendigt at kende noget almindeligt kendskab til specialtilpassede køkkenskabe. Forskellige materialer påvirker brugen og holdbarheden af ​​tilpassede køkkenskabe som helhed. Derfor skal materialerne i specialtilpassede køkkenskabe være nøje udvalgt til eget brug.


Ovenstående er en introduktion til metoderne til kvalitetskontrol af specialtilpassede køkkenskabe. Jeg håber, at alle vil forstå metoderne til kvalitetsinspektion af specialtilpassede køkkenskabe, og det vil være nyttigt for alle at vælge specialtilpassede køkkenskabe.



(Klik på linket nedenfor for at vide mere↓↓↓)

merillat skabe

glasfront øverste køkkenskabe

specialbyggede køkkenskabe

køkkenindretning

smalle køkkenskabe med låger


Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept