Industri nyheder

Hvad er installationsprocedurerne og installationsteknikkerne for lys i køkkenskabe?

2022-09-29

Ved montering af skabe vil de fleste familier installere et LED-lys i bunden af ​​overskabet, hvilket også skal gøre køkkenskabets indre lysere og mere bekvemt at have med. Hvis du vil installere lysstrimlen i skabet, skal du være opmærksom på installationsprocessen og være opmærksom på installationsevnerne. Mange mennesker ved ikke meget om installationsprocessen af ​​køkkenskabslamper. Hvad er installationsproceduren for skabslys? Hvad er installationsteknikkerne for kabinetlys? Lad os se nærmere på disse.



Installationsproces for kabinetlysbælte

1. Find rækkepositionen. Før montering af skabslysstangen, skal du først bruge den ensartede høje linje indendørs, og bestemme lysstangens monteringsposition i henhold til standardkravene i design- og konstruktionstegninger for at sikre, at højden er passende og ikke påvirker installationen af skabet.


2. Monter rammen. Hvad er installationsproceduren for skabslys? Montering af rammer, overskabe og overskabe skal være afsluttet inden pudsning. Efter fastsættelse af positionen skal du være opmærksom på positionen mellem de to sømramme og væggen. Vis det udenfor. Hvis væggen, du monterer, er en letvægts skillevæg, kan du fastgøre den i henhold til det strukturelle design. Hvis udformningen af ​​lysstangen ikke er begrænset, kan du bore et hul mellem 70-100 mm, og derefter størkne skabet, inden det størkner. installation.


3. Installation af lysbjælke. Efter at rammen er fastgjort, kan lysstangen installeres. Lysbjælken skal være opmærksom på at vælge den passende strimmelstørrelse for at sikre effekten efter installationen.



Hvad er installationsteknologien for kabinetlys?


1. Ved montering af skabslysstangen, for at lette fremtidig brug, kan skabsbelysningen udformes som en justerbar lysstang, så når vejret er godt, kan lyset justeres uden at være så lyst og vejret er meget mørk. Du kan justere lysbjælken til at være lysere.


2. Farven og effekten af ​​belysning kan designes i henhold til køkkenets dekorationsstil. Det anbefales ikke at have lyse farveforskelle.


3. Det anbefales generelt ikke at installere uafhængig belysning i køkkenet. Multi-level belysning kan installeres i køkkenet, hvilket kan gøre køkkenet mere moderigtigt. Lyskildedesignet kan designes i forskellige farver.


4. Den kan installeres foran kabinettet, under gløde- eller lysstofrør, og kan også installere nogle små spotlights, som ikke kun kan oplyse, men også lette os til at tage ting.


Til installation af skabe skal vi være opmærksomme på installationsmetoderne og færdighederne og installere dem i henhold til familiens behov. Køkkenet er et sted for madlavning. Kun køkkenet er komfortabelt indrettet, så det er bekvemt for familien.




(Klik på linket nedenfor for at vide mere ↓↓↓)

køkkendøre finish

højglans indpakket køkkenlåger

køkkenskabslåger perth

laminat wrap køkken

male folie indpakket køkkenskabe

Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept